Filarkivet

 

Filarkivet Vitec Säljstödbanner_filarkiv

I filarkivet finns en sammanställning av dokument och filer till Vitec Säljstöd.
faqVanliga nerladdningar:

Klient för driftservice,  Installationsanvisning driftservice

produktguide


Produktguider


 

Annonsering på Hemnet ny prismodell 2015

pdf-64-64Dokumentation i PDF format

Avtal Lantmäteriverket

pdf-64-64Avtal som krävs för att kunna ställa frågor till LMV/Lantmäteriverket från Vitec Säljstöd. Skriv ut och skicka in till Vitec.

Bearbeta spekulanter

pdf-64-64Handledning för funktionen Bearbeta spekulanter. En funktion i standardversionen för att hantera spekulanterna på ett objekt

Beställning till Diakrit

pdf-64-64Med en smidig funktion i Vitec Säljstöd kan du enkelt beställa material från Diakrit direkt i programmet. Diakrit erbjuder flera sorters planritningar i 2D och 3D samt proffsfotografering, fotoredigering och olika visualiseringstjänster.

Bildkvalitet Vitec Säljstöd

pdf-64-64Handledning för vilka inställningar för bilder som finns i Vitec Säljstöd.

Bildslingaguide

pdf-64-64Bildslingan låter dig exponera dina objekt i helskärmsläge, exempelvis för skyltfönstret.

Boka visning för Säljstöd Express

pdf-64-64Boka visning för Säljstöd Express – Användarhandledning

Med några enkla klick kan du låta dina kunder själva anmäla sig till de visningar de vill gå på. Via en länk på webbeskrivningen får kunden upp ett formulär och kan själv registrera sina uppgifter. Visningskunderna dyker upp automatiskt i både Säljstöd och i Express allteftersom de anmäler sig.

Boka Visning Internet

pdf-64-64Handledning för Boka Visning Internet. Aktivera en visning via denna modul och besökarna kan direkt via din nätbeskrivning boka sig på de lediga tider som presenteras i realtid.

Budgivning via SMS Vitec Express

pdf-64-64Denna snabbguide är till för dig som använder Vitec Säljstöd Express:
Ditt mäklarsystem ligger i Vitec driftservice och du använder webbgränssnittet Express.
(Du får automatiskt tillgång till den nya funktionen ”Sms-budgivning” oavsett om du tidigare använt den förra funktionen ”Budgivning internet” eller inte.)

Din guide till ändra tillhörighetskoppling

pdf-64-64Guide som förklarar hur man ändrar tillhörighet på tex ett objekt.

Din guide till Beslutsstöd

pdf-64-64Beslutstöd som innehåller nyckeltag, benchmarking, försäljningsstatistik, simulator mm.

Din guide till Digitala Assistenten

pdf-64-64Med Digitala assistenten kan du schemalägga olika listor i Vitec Säljstöd, både sådana som finns inbyggda i programmet och listor som du själv har skapat.

Handledning bearbeta säljaren

pdf-64-64Handledning Bearbeta Säljaren. Bearbeta säljaren är ett verktyg som du kan använda för att med jämna mellanrum informera dina säljare om vad som händer med försäljningen

Handledning Budgivning Internet

pdf-64-64Handledning/manual till tilläggsmodulen budgivning internet.

Handledning Husfoto

pdf-64-64Med en smidig funktion i Vitec Säljstöd kan du enkelt beställa material från Husfoto direkt från programmet. Husfoto erbjuder professionell objektfotografering och tilläggstjänster kring detta. När din beställning är färdigbehandlad kan du med ett fåtal klick hämta in materialet till rätt objekt i Säljstöd.

Handledning OBM

pdf-64-64Handledning för partnerkopplingen OBM i Vitec Säljstöd. OBM tillhandahåller Energideklartioner och Överlåtelsebesiktningar.

Instruktioner för hittahem.se – Vitec Express

Instruktion i PDF format hur man använder marknadsplatsen hittahem.se i Vitec Expresspdf-64-64

Intäkter och kostnader

pdf-64-64Handledning till modulen Intäkter och kostnader.

Kapitalvinst 2017

Som säkert de flesta av er känner till fokuserar vi på vårt webbaserade system Vitec Express. Vår avsikt är att under 2018 avveckla Säljstöd. För kapitalvinst kommer vi att använda Vitec Affärsområde Finans och Försäkring som leverantör av beräkningar för kapitalvinst.
Vi kommer att uppdatera Vitec Express under februari/mars så att du kan göra kapitalvinstberäkningar även där. Där kommer det att bli en annan lösning där du jobbar i ett webgränssnitt istället.

Kom igång med Vitec Säljstöd

pdf-64-64Handbok till Vitec Säljstöd. För dig som vill lära dig programmet eller lära dig mera.

Manual Right On Target

pdf-64-64Handledning för partnerkopplingen ROT. Denna partnerkoppling visar annonser bland bilderna på din nätbeskrivning

Marknadsmaterial via FOX

pdf-64-64Handledning för Säljstöds funktion för att skapa dokument via samarbetspartnen AD-Service/Fox.

Områdeshantering – Matchning i Express

pdf-64-64Områdeshantering – Matchning i Express

I Vitec Express novemberversion 2015, som kommer i slutet av november, kommer du att kunna ange vilket boende en spekulant söker. Du kan bland annat ange i vilket område spekulanten vill bo i, genom att söka bland fördefinierade områden mm.

Projektmodulen Instruktioner

pdf-64-64Med hjälp av projektmodul kan användaren på ett snyggt och överskådligt sätt presentera projekt på marknadsplatser och den egna webbplatsen. Instruktion i PDF format

Säljarens sida användarhandledning

pdf-64-64”Hur blir det med visningen?”, ”Hur många tittar på nätet?”, ”Hur går budgivningen?”, ”Vilket är senaste budet?”, ”När får jag…?”. När man säljer sitt hus är man ofta väldigt nyfiken på hur försäljningen fortskrider och som mäklare får man svara på många frågor innan informationsbehovet är mättat. Nu har Vitec lanserat en tjänst som gör att du förenklar både för säljaren och för dig.

Schemalägg marknadsplatsöverföring

pdf-64-64Schemalägg överföringen till marknadsplats för Vitec Säljstöd.

Vitec Apsis SS

pdf-64-64Handledning i PDF format för Vitec tilläggsmodul Apsis.

Vitec Säljstöd – Matchningsutskick via e-post

pdf-64-64Tips och råd för dig som vill använda Säljstöd för att göra matchningsutskick via e-post.

Vitec Säljstöd Storhusmodul

pdf-64-64Storhusmodulen till Vitec Säljstöd Fastighetsmäklare är avsedd för dig som säljer kommersiella fastigheter. Du kan också komplettera Vitec Säljstöd med ett lokalregister om du vill använda programmet för uthyrning av lokaler.

filarkivet_tekniskaguider


Tekniska guider


 

Beskrivning av Capitex Dataserver

pdf-64-64Capitex servertjänst fungerar som en mellanhand för arbetet mellan klienterna och databasen. Detta reducerar frekvensen och storleken på den nätverkstrafik som krävs för att köra Vitec Säljstöd i ett nätverk, och kan därigenom öka prestandan för Vitec Säljstöd i en nätverksmiljö.

Capitex servertjänst

pdf-64-64Installation och konfiguration

Data på disk

pdf-64-64Data på disk är en teknisk lösning i Vitec Säljstöd som gör att viss information ej sparas i databasen utan direkt på serverns hårddisk.

Databasunderhåll Säljstöd

pdf-64-64Alla program kan ge uppkomst till olika felkoder. Det som du själv kan göra för att åtgärda felkoden är att kontrollera Säljstöds databas. PDF filen tar upp de vanligaste åtgärderna i Vitec Säljstöd.

Din guide till Exchangekopplingen

pdf-64-64Behovet av att kunna synkronisera kontakter, e-post och kalenderhändelser ökar i takt med att man jobbar mer och mer utanför kontoret och även med ett ökat behov med mobila enheter och tekniken som går framåt. För att kunna bemöta dessa behov har vi byggt en funktion där möjligheten finns att synkronisera direkt med Exchange Server istället för med Outlook.

Installation Guide English

pdf-64-64This guide is for you who have bought Vitec Säljstöd and are about to install it for the first time or have change your server. Network version.

Installationsanvisning Vitec Säljstöd

pdf-64-64Denna guide är till för dig som just har köpt Vitec Säljstöd och ska installera programmet för första gången, eller för dig som bytt dator och behöver installera programmet på en ny maskin.

Klientinstallation Vitec Säljstöd Driftservice

pdf-64-64Installationsanvisning hur du kommer igång med Vitec Säljstöd i driftservice.

Konstiga intresseanmälningar (spam)

pdf-64-64Ibland händer det att det kommer in intresseanmälningar via mail eller hämta/lämna webbinformation som inte innehåller ordentlig persondata.

Lokal miljö

pdf-64-64För att minska nätverkstrafik, samt minimera bandbredd vid körande av applikationen så bör klienterna konfigureras med ”lokal miljö”. Om en klient är konfigurerad för lokal miljö så kommer alla programfiler och statiska filer att lagras lokalt på klientens hårddisk

Säkerhetskopiering

pdf-64-64Capitex har inbyggda funktioner för säkerhetskopiering av information och databas i Capitex System. Funktionaliteten är riktad till små och medelstora företag som kör MSDE som datakälla och/eller företag som har mindre datamängd att säkerhetskopiera/återläsa

Systemkrav Säljstöd Office

pdf-64-64Systemkrav för att köra Vitec Säljstöd Office

Technical specification Capitex System

pdf-64-64Vitec System is a layered object oriented component based client/server solution for the WIN32 environment, with focus on simplicity and scalability. The system is designed for scalability, and designed to work in the span from a single user environment to hundreds of simultaneous users.

Telefoni Vitec Säljstöd

pdf-64-64Syftet med integreringen mot en telefoni-tjänst i Capitex Säljstöd är att underlätta kontakt och uppföljning mot kund. Du kan ringa direkt ifrån Capitex Säljstöd, se inkommande och utgående samtal, med automatisk kunduppslagning, samt med automatik lagra noteringar om telefonsamtalet kopplat till kunden / kontakten.

Uppdatering SS med servertjänst

pdf-64-64Dataservertjänsten har flera olika syften och man kan ha den till olika tjänster.

Vitec Installationstjänst

pdf-64-64Installationstjänsten är en funktion i Vitec Säljstöd som gör det möjligt att automatiskt hantera installationer och uppdateringar av Säljstödsklienter.

Vitec SS Teknisk Specifikation

pdf-64-64Capitex System är en skiktad objektorienterad komponentbaserad klient/server-lösning för WIN32 miljö, med fokus på enkelhet och skalbarhet.

1429728766_Application


Serviceavtal


 

Ansökan om överlåtelse av programlicens

Används vid överlåtelse av programvarulicens för Vitec Säljstöd. PDF.pdf-64-64

Serviceavtal Vitec Säljstöd

Serviceavtal bas för Vitec Säljstöd, PDF formatpdf-64-64

 

Gå till sidans topp